Het Boek der Veranderingen

Kelly van Kempen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het Boek der Veranderingen

gebonden: € 18.99

ISBN: 9789463850315, geïllustreerd, 256 blz., August 2020
Formaat: 22.3 (h) x 14.7 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 485 gram.

Uitgever: Billy Bones

serienaam/reeks: De Sterrensteen

illustrator: Flavia Sorrentino

beschrijving

Elfie schaamt zich dood voor De Sterrensteen, de spirituele praktijk van haar ouders. Ze wil er het liefst niets mee te maken hebben.

Wanneer er een man voor de praktijk staat en een verweerd boek aan Elfie geeft om te bewaren, kijkt ze daar niet echt van op. Ze is vreemde bezoekers wel gewend. Maar vanaf dat moment duiken er schimmige figuren op in het dorp.

Heeft het iets te maken met het geheimzinnige boek? Kan Elfie haar nieuwe overbuurjongen vertrouwen? En lukt het haar om deze zaak op te lossen nu ze zelf het doelwit is geworden van een groep criminelen?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Kelly van Kempen (1990) studeerde Culturele Antropologie in Amsterdam, vanwege haar nieuwsgierigheid naar alles dat ‘anders’ of juist ‘normaal’ is, en wie dat dan bepaalt. Daarna volgde ze een jaar les in proza, poëzie en toneel op de Schrijversvakschool. De Sterrensteen is haar superspannende debuut. Eerder publiceerde ze een aantal korte voorleesverhalen. Kelly werkt bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken waarbij ze veel schrijfinspiratie haalt uit haar dagelijkse contact met zowel Nederlandse als buitenlandse reizigers.toelichtingMaak kennis met Kelly van Kempen, BILLY BONES’ nieuwste sterrendebutante!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.