Broer te ruil! Voordeeleditie

Jo Simmons

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Broer te ruil! Voordeeleditie

paperback/ gebrocheerd: € 10.00

ISBN: 9789463850254, geïllustreerd, 304 blz., February 2021 UITVERKOCHT!

Uitgever: Billy Bones

illustrator: Nathan Reed

vertaald door: Pim Lammers

trefwoorden: broer broers corona coronavirus inruilen ruilen ruzie thuis thuislezen zus zussen

beschrijving

Iedereen droomt weleens van een leukere broer of zus. Maar voor Johnny wordt deze droom opeens een mogelijkheid met www.broederruil.com! Wat is nou een beter idee dan het vervangen van zijn stomme broer Ted door een supercoole broer?

Maar het vinden van een perfecte broer is nog niet zo makkelijk, ontdekt Johnny, wanneer Broederruil hem een meute bizarre vervangers stuurt: eerst een zeemeerjongen, dan een broer die door zeekatten is opgevoed en dan ook nog eens de geest van Henry de Achtste! Wie zal de volgende zijn? Opeens lijkt Ted toch niet zo erg. Maar kan Johnny hem ooit terugkrijgen?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jo Simmons begon haar werkende leven als journalist. Haar eerste fictie werd geïnspireerd door de liefde van haar kinderen voor grappige verhalen. Naast fictie voor kinderen, heeft ze ook meegeschreven aan humoristische ouderschapsboeken. Jo woont in Brighton met haar man, twee zoons en hun oorspronkelijk Roemeense straathond.toelichtingEen hilarisch verhaal voor lezers vanaf 8 jaar - met een ruime bladspiegel voor beginnende lezers. Perfect voor liefhebbers van Mijn broer is een superheld en de lezers van David Walliams.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.