Dit ga je niet geloven

Adam Baron

 
 

gebonden: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463850124, geïllustreerd, 400 blz., November 2019
Formaat: 22.4 (h) x 15.0 (b) x 3.6 (d) cm. Gewicht: 609 gram.

Uitgever: Billy Bones

illustrator: Benji Davies

vertaald door: Anneke Bok

trefwoorden: allochtoon humor immigratie vrienden billy bones spanning

beschrijving

Een boek vol humor, spanning en vriendschap.

Dit ga je niet geloven: op school haalt iemand verschrikkelijke streken uit met juf Martin! Timon is vastbesloten de boosdoener te ontmaskeren.

Daarnaast probeert hij te ontdekken waarom Veronica's zieke oma zo mysterieus doet over haar verleden. Lukt het hem om de waarheid boven water te krijgen, voordat het te laat is?

Eén ding is zeker: Timon zal ontdekken dat andere mensen je leven onverwachts een prachtige wending kunnen geven...

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Adam Baron is de auteur van vijf succesvolle romans en was in zijn tijd acteur, cabaretier, journalist en persvoorlichter bij Channel 4 televisie (en dingen die hij te beschaamd vindt om op te noemen). Hij runt nu de alom gerespecteerde MA in creatief schrijven aan Kingston University London. Adam woont in Greenwich, Zuid-Londen, met zijn vrouw en drie jonge kinderen.toelichtingAdam Barons kinderboekdebuut, De jongen onder water, ontving een storm aan enthousiaste reacties; "Dit is kinderliteratuur met een hele grote K" - Rubén Rodriguez Da Silva, "Een heerlijk boek om in te duiken" - Simon van der Geest, etc. Dit ga je niet geloven is een prachtig tweede boek vol vriendschap, mysterie en spanning.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.