Maarten de Machtige

Emma Read

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Maarten de Machtige

gebonden: € 16.99

ISBN: 9789463850117, geïllustreerd, 256 blz., December 2019
Formaat: 22.0 (h) x 15.1 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 410 gram.

Uitgever: Billy Bones

illustrator: Alex G. Griffiths

vertaald door: Mijke van Leersum

trefwoorden: avontuur held kerstcadeau leren lezen lief redden sinterklaas sinterklaascadeau spanning spin spinnen vriendschap beginnend lezer corona ...

beschrijving

O, nee...!

In alle kranten staat dat Maarten een levensgevaarlijke, dodelijke spin is, maar daar is helemaal niets van waar! Om zijn onschuld te bewijzen moet hij razendsnel een plan bedenken, voordat zijn mensenfamilie besluit om hem uit de weg te ruimen...

Samen met zijn achtpotige vrienden - de grote, harige Teun en Lena de trilspin - gaat Maarten aan de slag om zijn naam te zuiveren. Maar daarvoor moet hij eerst vrienden worden met Zoë, zijn kleine huismens.

Is Maarten machtig genoeg om het onmogelijke voor elkaar te krijgen?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Emma Read begon haar carrière als bioloog. Milton the Mighty is Emma's eerste roman en werd genomineerd voor de Bath Children's Novel Award 2017.

Haar andere droombanen zijn Egyptoloog, of de eerste mens op Mars. Er is altijd hoop.

Ze woont in Bath met haar jonge gezin en heel veel notitieboekjes.
toelichting'Maarten de Machtige' behoort volgens The New York Times tot de beste boeken van 2019 en werd genomineerd voor de Bath Children's Novel Award. Iedere lezer sluit de kleine superheld in zijn/haar hart. Wedden dat jij na het lezen van dit boek niet meer bang bent voor spinnen?!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.