Doris de Dappere en de vloek van de Wabbers

Simon Mockler

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Doris de Dappere en de vloek van de Wabbers

gebonden: € 16.99

ISBN: 9789463850049, geïllustreerd, 256 blz., July 2019
Formaat: 22.2 (h) x 14.9 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 459 gram.

Uitgever: Billy Bones

trefwoorden: 2020 avontuur billy bones cadeau corona coronavirus feestdagen kerst kerstcadeau kerstkado leesplezier meiden prinses prinses, koningin, ...

beschrijving

Er was eens een meisje in een land hier ver vandaan, dat met een GROOT geheim leefde. Het meisje heette Doris en het geheim was... nou, daar kom je gauw genoeg achter.

Doris is een dappere en slimme meid. Ze woont in een paleis, maar is nog nooit buiten geweest, want dan valt ze misschien van de rand van de wereld. Of wordt ze opgepeuzeld.

Hé, wat?

Wat is nu dat grote geheim dat iedereen voor haar verborgen houdt? Doris besluit op zoek te gaan naar antwoorden. Samen met haar trouwe vrienden Joh het jongetje, Hond de hond en Wilfred de Wijze kan ze alles aan...

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Simon Mockler studeerde schilderen aan het Camberwell Art College en vervolgens moderne talen aan de universiteit van Cambridge. Hij werkt voor het Committee of Advertising Practice en woont in Zuid-Londen met zijn vrouw en twee kinderen.toelichtingDé serie voor stoere meiden!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.