Slechtste vakantie. Ooit.

Amy Sparkes; Ben Cort

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Slechtste vakantie. Ooit.

gebonden: € 13.99

ISBN: 9789463850025, geïllustreerd, 184 blz., June 2019
Formaat: 22.3 (h) x 14.7 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 441 gram.

Uitgever: Billy Bones

serienaam/reeks: Piraat Blunderbaard

vertaald door: Edward van de Vendel

trefwoorden: eiland schat zoektocht billy bones corona coronavirus leesplezier piraat schatzoeken thuis thuislezen

beschrijving

Piraat Blunderbaard beleeft een nieuw avontuur!


Er wordt gefluisterd dat zich ergens op Eenrichting-eiland een enorme schat bevindt, maar er is nooit iemand van het eiland teruggekeerd, dus zeker is dat niet. Als u hem kunt vinden, komen we terug om u op te halen. Zo niet, jammer voor u. Dan hebben wij in elk geval geen last meer van uw belachelijke streken.


Tot ziens. Maar waarschijnlijk niet.


O, nee! Door mijn stomme broer heb ik nu de slechtste vakantie ooit. Ik zit vast op Eenrichtings-eiland, het eiland van het grootste gevaar. Tenzij ik een geheime schat kan vinden. Daarvoor moet ik de schatkaart volgen. Brrr... ik moet door een oerwoud vol enge schepsels lopen. En daarna moet ik naar de spookgrot. Hoe ga ik dit overleven?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Amy Sparkes schrijft voor kinderen van alle leeftijden. Haar prentenboeken zijn op de shortlist geweest voor verschillende boekenprijzen, waaronder de Roald Dahl Funny Prize 2013 en de Booktrust Best Books Awards 2014. Amy werd geboren in Eastbourne en had een wilde fantasie toen ze klein was (waaronder 13 denkbeeldige vrienden). Ze heeft een passie voor het stimuleren van verbeeldingskracht bij kinderen en wordt vaak uitgenodigd om scholen te bezoeken.toelichtingGa mee op avontuur met de slechtste piraat van de zeven zeeën!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.