De dag dat ik verdween

Lisa Thompson

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De dag dat ik verdween

gebonden: € 18.99

ISBN: 9789463850001, geïllustreerd, 360 blz., August 2019
Formaat: 22.3 (h) x 15.0 (b) x 3.7 (d) cm. Gewicht: 590 gram.

Uitgever: Billy Bones

vertaald door: Anneke Bok

trefwoorden: hond vriendschap billy bones corona coronavirus diversiteit familie inleving lastpak leesplezier thuis thuislezen verdwijnen

beschrijving

Max komt altijd in de problemen.

Hij is een lastpak voor zijn leraren en zijn zus, maar hij heeft ook een zachte kant: hij heeft het leven van zijn hond, monster, gered en hij gaat dagelijks bij zijn bejaarde buurman langs.

Wanneer Max op een dag rondsnuffelt tussen geheimzinnige voorwerpen in een vitrinekast, verdwijnt hij ineens uit zijn leven: het is alsof hij nooit heeft bestaan. In het begin vindt hij het fijn dat hij vrij is en dat niemand hem meer kent, maar dan krijgt hij heimwee naar zijn familie en vrienden. En als hij nooit was geboren, had hij ook zijn hond niet kunnen redden. Zou het wel goed gaan met Monster?

Max besluit terug te gaan naar zijn vroegere leven, maar zo eenvoudig is dat niet...

Een verhaal over familie, vriendschap en het vinden van je plek in de wereld.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Lisa Thompson is geboren in Essux, Engeland, op 5 mei 1973. Haar debuut, De Goudvisjongen, werd in Engeland voor vele prijzen genomineerd, waaronder de Carnegie Medal, The Branford Boase Award en de Waterstones Children’s Book Prize. In Nederland kreeg ze in 2018 een Vlag en Wimpel toegekend. Haar boeken worden in 9 landen vertaald. Lisa Thompons tweede boek, The Light Jar, verscheen in april 2018. In Nederland is deze vertaald als De Nachtlantaarn.toelichtingEen gloednieuwe parel van Lisa Thompson!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.