Chloé Kookt

Chloé Lauwers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Chloé Kookt

gebonden: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463832755, April 2021
Formaat: 24.9 (h) x 19.4 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 685 gram.

Uitgever: Pelckmans uitgevers

beschrijving

Toegankelijk, fris en creatief: dat is hoe je de keuken van Chloé Lauwers kan definiëren. Onder de naam @chloekookt deelt ze dagelijks haar succesrecepten via Instagram. Intussen gaan duizenden mensen, jong en oud, elke dag aan de slag met haar eenvoudige en elegante recepten.

Chloé’s kookstijl valt niet meteen onder een label te brengen. Ze houdt van een gevarieerde keuken: van een vegan kokoscurry tot een romige pasta met zalm, van Vlaamse klassiekers tot toppers uit de wereldkeuken. Van alles een beetje, van niets te veel: zolang alles in balans blijft.

In dit kookboek vind je meer dan 70 recepten waarmee je van ’s ochtends tot ’s avonds alleen maar lekker eten op tafel zet. Thuis en op kot!

Chloé Lauwers is een Antwerpse studente met een grote passie voor koken. Als kind stond ze vaak naast haar moeder in de keuken, vandaag staat ze vooral zelf achter de potten om nieuwe gerechten te bedenken. Dagelijks inspireert ze op Instagram meer dan 50.000 mensen met haar originele en gemakkelijke creaties!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.