Magoebezig!

52 mijlpalen voor verse moeders

Maison Slash

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Magoebezig!

postkaart(en): € 15.00

ISBN: 9789463832571, August 2020
Formaat: 15.6 (h) x 11.4 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 337 gram.

Uitgever: Pelckmans

beschrijving

Je krijgt een baby en ‘t is gebeurd. Jallokes, plots noemt iedereen je mama, moeke, mamsie. Je koffie warm drinken wordt het hoogtepunt van je week. Een hele dag dezelfde outfit dragen zonder zurige babykots erop ook. Je had nooit kunnen vermoeden dat je tijdens een autorit zou meekwelen met de laatste nieuwe tinkelende hit uit de kinderhitparade. Of dat je een paar Crocs-klompen ooit grondig zou overwegen. Die eerste smos preparé na je bevalling smaakt als een viersterrendiner. Elke overwinning, elke (eerste) nieuwe (terug) keer is een nieuwe mijlpaal die je gaandeweg behaalt tijdens de eerste twee jaren van jouw baby. #MAgoebezig, jij!

In dit doosje vind je 52 mijlpaalkaartjes voor verse mama’s van baby’s tot twee jaar. Jij dus. De eerste jaren met een baby zitten boordevol verrassende momenten. Soms zijn ze kak. Soms zijn ze een overwinning op jezelf en de wereld. De #MAgoebezig-kaartjes herinneren je eraan dat jij goed bezig bent, ma. Dat je niet alleen bent. En dat af en toe eens goed lachen het beste medicijn is.

Leg alle al dan niet wonderlijke momenten vast dankzij de #MAgoebezig-cards en deel ze met de wereld and far beyond.

Maison Slash is een online community van zo’n 100.000 ouders die meer zijn dan mama of papa alleen. In het digitaal magazine lezen rock-’n-roll-ouders dagelijks artikels met lifestyletips en herkenbare verhalen overgoten met de nodige saus humor.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.