Only style

Goede smaak bestaat niet

Jody Van Geert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Only style

gebonden: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463831871, geïllustreerd, 160 blz., August 2020
Formaat: 21.9 (h) x 16.9 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 571 gram.

Uitgever: Pelckmans

beschrijving

Goede smaak bestaat niet. Daar is Jody Van Geert, een van de bekendste stylisten van Vlaanderen, rotsvast van overtuigd. Een goede styling is een styling waarbij je volop gelooft in de outfit die je draagt. En toch vindt niet iedereen het even gemakkelijk om zijn of haar kleerkast te vullen met de juiste stukken.

In Only Style geeft Jody zijn beste stylinggeheimen prijs. Hij reikt een aantal kapstokken aan die je helpen bij het creëren van je eigen look: wat wil je graag uitstralen? Welk verhaal wil je vertellen met je kledij? Welke basics heb je best in je dressing? Hoe stel je met een klein budget toch een originele outfit samen? En hoe maak je met die oude jas een frisse en hippe look? Daarnaast neemt Jody je mee naar zijn werkvloer, voor én achter de schermen van showbizzland.

JODY VAN GEERT is kunst- en theaterwetenschapper van opleiding, maar rolde eerder per ongeluk in de job van stylist. Intussen verzorgt hij de styling van Bekend Vlaanderen en bedacht hij tal van originele creaties, met als bekendste voorbeeld het regenboogjurkje van K3.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.