Lekker lang leven

Lang en gezond leven in 50 recepten

Michaël Sels

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Lekker lang leven

gebonden: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463831345, February 2020
Formaat: 24.9 (h) x 19.7 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 778 gram.

Uitgever: Pelckmans

beschrijving

We weten niet meer wat we mogen eten. Voedingsstoffen worden nu weer wel, dan weer niet opgehemeld, verschillende diëten spreken elkaar radicaal tegen en tal van gezondheidsgoeroes verspreiden elk hun eigen waarheden. Is een aardappel goed of slecht? Mag er nog een boterham met choco in de brooddoos? En wat met dat dagelijkse glaasje rode wijn? Eten is de nieuwe religie en het is er eentje met profeten, paria’s en veel heilige geschriften.

We slagen er maar niet in om gezond te eten: bijna 1 op de 2 Belgen lijdt aan overgewicht. Daarom helpt Michaël Sels, diëtist én chef, je op weg naar betere eetgewoontes, zodat jij ook weer (w)eet wat goed is voor je lijf. Gezonder eten kan misschien een hele opgave lijken, maar wist je dat je 15 jaar langer kunt leven door de juiste voeding in de juiste verhouding? Bovendien dring je het risico op diverse aandoeningen, zoals kanker, hart- en vaatziekten, darmziekten en bloeddrukproblemen sterk terug.

In Lekker lang leven zet Michaël Sels de puntjes op de i. En met de meer dan 40 recepten zet jij de theorie gemakkelijk om in de praktijk!

Michaël Sels is diensthoofd van de dieetafdeling van UZ Antwerpen én chef.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.