Gebroken glas

Anja Feliers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gebroken glas

paperback/ gebrocheerd: € 22.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463831109, 292 blz., September 2019
Formaat: 21.5 (h) x 14.1 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 525 gram.

Uitgever: Pelckmans

beschrijving

‘Ze vulde haar mond met twee, drie pillen tegelijkertijd. Ze nam een grote slok cognac, sloeg haar hoofd ruw naar achteren en slikte ze door.’

Na een zelfmoordpoging komt Emmy, de zeventienjarige dochter van een rijke chirurg, terecht bij psychologe Kathleen Verlinden. Het meisje heeft het gevoel dat haar leven nog weinig voorstelt sinds haar moeder haar, haar broer Matteo en haar vader verlaten heeft.

Kathleen komt er echter al snel achter dat er een groter trauma schuilgaat achter Emmy’s destructieve gedachten. Terwijl ze beetje bij beetje het geheim van de jonge vrouw ontsluiert, krijgt Kathleen in haar privéleven af te rekenen met heftige gevoelens van gemis, spijt en verlangen.

ANJA FELIERS is een van de succesvolste vrouwelijke thrillerauteurs van Vlaanderen. Het perfecte meisje, het achtste deel in haar reeks rond psychologe Kathleen Verlinden, werd in 2018 bekroond met de prijs voor de Beste Vrouwenthriller van het Jaar. In het voorjaar van 2019 startte Feliers een nieuwe reeks op rond medium Caro Westerhof.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.