Ademruimte

Hoe anders ademen je leven kan verbeteren

Veerle Dobbelaere

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ademruimte

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463830157, 208 blz., May 2019
Formaat: 24.9 (h) x 17.8 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 703 gram.

Uitgever: Pelckmans

beschrijving

Stond je er ooit echt bij stil dat ademen het allereerste is wat je in je leven doet, en ook het allerlaatste? Tussen die twee gebeurtenissen in beseffen we niet hoe bepalend die levenslucht is. Hoe we ons fysiek en mentaal voelen hangt immers in sterke mate af van de diepte en de regelmaat van onze ademhaling. Mensen die goed ademen en regelmatig ‘ademruimte’ nemen, bijvoorbeeld door te mediteren, gaan gelukkiger en zekerder door het leven. Maar hoe verander je iets wat zo onbewust is als je ademhaling?

In Ademruimte reikt Veerle Dobbelaere je 12 wetenschappelijke onderbouwde methoden aan, met wortels in de professionele mental coaching, mindfulness, hartcoherentie en meditatie, om je op weg te helpen. Anekdotes uit haar leven en haar praktijk tonen aan hoe goed ademen een wereld van verschil maakt. Ademruimte is een praktische inspiratiegids die je leven vanaf de eerste dag zal veranderen.

VEERLE DOBBELAERE is actrice en sinds 2010 ook professioneel life- en mental coach. Onder de naam ‘De gasten van Veerle’ organiseert zij open tafels voor iedereen die weleens te snel door het leven raast. Als actrice ontdekte zij al de kracht van een goede ademhaling; die inzichten deelt ze nu in dit boek en op haar eigen meditatieplatform veerledobbelaere.be.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.