Stoorzender

Arjen Lubach

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Stoorzender

gebonden: € -1.00

ISBN: 9789463810616, 256 blz., September 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Podium Uitgeverij

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In Stoorzender doet Arjen Lubach verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan. Vanuit zes verschillende plekken (Los Angeles, Vlieland, New York, Friesland, Zweden en Amsterdam) schrijft hij ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, politiek, het leven en de liefde.
Stoorzender is een unieke mix van eerlijke, grappige en ontroerende verhalen, zoals alleen Arjen Lubach die kan schrijven.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Arjen Lubach studeerde Wijsbegeerte aan de Rijksuniversiteit Groningen, maar vertrok zonder bul naar Amsterdam. Hij publiceerde vier romans, werkte bij de radio, als tekstschrijver voor televisie en theater en is muziekproducent. Bij het grote publiek werd Lubach vooral bekend door zijn televisieprogramma Zondag met Lubach dat bekroond werd met de Nipkowschijf en de Televizierring. Hij woont en werkt afwisselend in Amsterdam en op het platteland van Friesland.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Stoorzender

paperback/ gebrocheerd: € 20.99

In Stoorzender doet Arjen Lubach verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan. Vanuit zes verschillende plekken (Los Angeles, ...

Meer boekennieuws op Facebook.