Stoorzender

Arjen Lubach

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Stoorzender

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463810562, 256 blz., August 2020
Formaat: 20.0 (h) x 13.6 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 335 gram.

Uitgever: Podium Uitgeverij

beschrijving

In Stoorzender doet Arjen Lubach verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan. Vanuit zes verschillende plekken (Los Angeles, Vlieland, New York, Friesland, Zweden en Amsterdam) schrijft hij ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, politiek, het leven en de liefde.
Stoorzender is een unieke mix van eerlijke, grappige en ontroerende verhalen, zoals alleen Arjen Lubach die kan schrijven.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Arjen Lubach studeerde Wijsbegeerte aan de Rijksuniversiteit Groningen, maar vertrok zonder bul naar Amsterdam. Hij publiceerde vier romans, werkte bij de radio, als tekstschrijver voor televisie en theater en is muziekproducent. Bij het grote publiek werd Lubach vooral bekend door zijn televisieprogramma Zondag met Lubach dat bekroond werd met de Nipkowschijf en de Televizierring. Hij woont en werkt afwisselend in Amsterdam en op het platteland van Friesland.recensie citaat

Lubach vertelt met vaart en humor, maar toont zich ook kwetsbaar. (...) Vermakelijk egodocument; een
aanwinst voor wie de mens achter de artiest beter wil leren kennen.

recensie citaatHet boek leest als een comedy memoir, een genre dat we hier vooral kennen van Angelsaksische sterren als STephen Fry en David Sedaris. [..] Smakelijke anekdotes en een serieuze rode draad.recensie citaatEen vlot, onderhoudend ego-document, waar soms de komiek Lubach doorheen knalt.recensie citaatHet zijn dezelfde humor en originaliteit die hij op tv heeft die deze ontboezemingen ook interessant maken. En je wordt er ook nog eens heel vrolijk van.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.