De vrouw in het maanlicht

& andere buitengewone verhalen

Herman Pieter de Boer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De vrouw in het maanlicht

paperback/ gebrocheerd: € 21.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463810425, 240 blz., January 2021
Formaat: 19.1 (h) x 14.1 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 326 gram.

Uitgever: Podium Uitgeverij

beschrijving

De verhalen van Herman Pieter de Boer spelen zich veelal af in een geheimzinnige, mystieke, soms ook boertige sfeer en zijn doorspekt met erotische, griezelige en humoristische fantasieën. Zo is er een vrouw die graag in haar doodskist gefotografeerd wil worden, achtervolgt een schaduw de nachtzuster en wordt een straatrover door zijn slachtoffer getrakteerd op een glaasje brandewijn.
Uit zijn vele bundels, met evergreens als De vrouw in het maanlicht en andere zonderlinge verhalen en Het damesorkest en andere stadsverhalen, zijn de allerbeste verhalen geselecteerd, waarmee zijn werk de onsterfelijkheid krijgt die het toekomt.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Herman Pieter de Boer (1928-2014) begon in de jaren 70 met het schrijven van korte verhalen. Hij groeide uit tot een van de meest gelezen Nederlandse schrijvers binnen dit genre. Daarnaast schreef De Boer ook liedjes. Zo heeft hij meerdere succesvolle nummers op zijn naam staan, zoals 'Laat me' van Ramses Shaffy en 'Annabel' van Hans de Booij, maar ook 'Ik heb zo waanzinnig gedroomd' van Kinderen voor Kinderen. In 2003 won hij de Gouden Harp en in 2007 werd hij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.