Een week of vier

Laura van der Haar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een week of vier

paperback/ gebrocheerd: € 18.50

ISBN: 9789463810388, 160 blz., June 2020
Formaat: 20.0 (h) x 13.6 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 222 gram.

Uitgever: Podium Uitgeverij

beschrijving

Als een dodelijk virus steeds grotere delen van de wereld platlegt, komt een alleenstaande moeder in een voor haar vreemde stad voor een onmogelijke keuze te staan. Ze raakt zelf besmet met het virus, en om dit het hoofd te bieden zal ze een aantal weken worden opgenomen in het ziekenhuis. Omdat ze nog nauwelijks iemand kent in de stad, moet ze haar baby bij onbekenden achterlaten. Onder koortsachtige omstandigheden neemt ze een beslissing, zonder te weten of ze wel het juiste doet.
Een week of vier is een actuele en hartverscheurende roman over intense moederliefde tegen de achtergrond van een verhit Europa.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Laura van der Haar (1982) is archeoloog en debuteerde als dichter met de bundel Bodemdrang (2014). Ze schrijft voor De Speld en maakt de podcast Het Volkskrantgeluid. Het wolfgetal (2018) is haar debuutroman. In 2019 verscheen Loslopen, een wandelroman over opmerkelijke, maar vooral ook herkenbare belevenissen van een hondenbezitter.recensie citaatknap manipuleerwerkrecensie citaatVan der Haar is op haar best wanneer ze ons meevoert in Ida's warrelende hoofd
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.