Aan de slag

No-nonsense inspiratie voor een zelfsturende organisatie

Veerle Put

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Aan de slag

paperback/ gebrocheerd: € 16.50

ISBN: 9789463792714, geïllustreerd, June 2019
Formaat: 23.8 (h) x 16.7 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 242 gram.

Uitgever: Acco uitgeverij

beschrijving

Meer en meer organisaties gaan aan de slag met zelfsturing en zelfsturende teams. Gebruik dit boek als eerste kennismaking met zelfsturing of als optimistische motivatiebron voor zelfsturende teams die even het noorden kwijt zijn.

Teamleden en managers die geïnteresseerd zijn in zelfsturing krijgen input zodat ze voor zichzelf of voor hun organisatie bewust kunnen beslissen hoe ze met zelfsturing aan de slag gaan. Medewerkers in zelfsturende teams vinden er ideeën over wat ze kunnen doen om in hun team een goede dynamiek te installeren of vast te houden, ook als de zelfsturing niet vanzelf gaat of vastloopt. Dit boek inspireert ook trainers, consultants en coaches om zelfsturende teams de nodige voeding en zuurstof te geven.

Op al je vragen over zelfsturing en werken in zelfsturende teams geeft dit praktische boek je een duidelijk antwoord. Aan de slag geeft je no-nonsense, realistische en direct toepasbare tips uit de realiteit. Geen droge theorie maar to-the-point advies om je zelfsturend team te inspireren, te motiveren en te coachen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.