Alles en niets

Over de schoonheid van het heelal

S. Klein

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Alles en niets

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463723503, October 2018
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 283 gram.

Uitgever: Amsterdam University Press

beschrijving

Bestaat het niets? Zijn ruimte en tijd slechts een illusie? Is onze geest überhaupt in staat om ruimte te bevatten? En waarom zijn wij op aarde? Natuurkunde van de 21ste eeuw verandert ons perspectief van de wereld en van onszelf. Wetenschapsjournalist en bestsellerauteur Stefan Klein zet dit haarfijn uiteen in zijn meeslepende en tegelijkertijd poëtische boek. Hij traceert de schoonheid van het onbekende, beginnend bij een roosbloesem. Hij legt de onvoorspelbaarheid van de wereld uit door een misdaadverhaal te gebruiken. Zo helpt hij ons de ware vorm van ruimte te visualiseren.

Stefan Klein neemt ons mee op een reis naar onze werkelijkheid die heel anders is dan hoe we deze waarnemen. Een boek vol inspiratie, wijsheid en verwondering.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Stefan Klein is op dit moment de succesvolste wetenschapsjournalist van Duitsland. Zijn boek 'De geluksformule', waarmee hij internationale bekendheid kreeg, stond meer dan een jaar aan de top van alle Duitse bestsellerslijsten. Zijn meest recente bestseller 'Dromen' ontving de Deutsche Lesepreis 2016.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.