Open leven

Ervaar de weg die Jezus wijst

Gert-Jan Roest

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Open leven

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789463690522, 144 blz., May 2019
Formaat: 22.2 (h) x 15.3 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 284 gram.

Uitgever: Buijten & Schipperheijn Motief

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In Open leven leer je, samen met anderen, je te openen naar God (in het gebed) en naar je omgeving in concrete daden. Je ervaart een ander soort leven op een weg van vertrouwen, vreugde, hoop, commitment, vrijgevigheid, verzoening, en alertheid.
Je kunt dit boek individueel lezen of samen met anderen bij de cursus Tafelgesprekken voor denkers (www.lerenindekerk.nl).
Als ongelovige wist ik niet zo goed wat te verwachten van de gesprekken aan de hand van de hoofdstukken in dit boek. Ik kijk echter met veel plezier terug op de cursus - onder meer omdat je verschillende universele thema's (zoals liefde, haat en vergeving) behandelt die niet alleen betrekking hebben op het geloof, maar juist op het leven van ons allemaal. De cursus roept je op om na te denken over deze vanzelfsprekende thema's en is op deze manier echt een moment van bezinning. Op deze manier heeft de cursus mij een nieuwe, frisse kijk op geloven gegeven.
(Oud-deelnemer Thomas Dinjens over de Tafelgesprekken voor denkers bij Via Nova)

Dit boek kan voor jou een echte ontdekkingsreis worden. Als je verder wilt komen in je nadenken over wat het betekent om christen te zijn en als je de weg van Jezus wilt leren gaan, hebben deze bladzijden je heel veel te geven. Ik vind het een gouden greep dat Gert-Jan Roest het gebed dat Jezus aan zijn leerlingen gaf (het 'Onze Vader') als model kiest om te leren leven in het mysterie van Liefde. Als je de weg van dit boek gaat, zal er meer liefde in je leven komen: meer frisheid, meer kracht, meer kwetsbaarheid, meer geloof en meer hoop!
(Jos Douma, predikant, auteur, docent spiritualiteit)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Hoopvol leven

paperback/ gebrocheerd: € 16.95
In Hoopvol leven ontdek je het soort leven waartoe Jezus mensen inspireert in onze chaotische wereld: een leven van vertrouwen, een leven ...

Meer boekennieuws op Facebook.