Een Gids voor Utopia

Een Literaire Wandeling in de 4de Dimensie van Utopisch Aalst

De Zwette Maan

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een Gids voor Utopia

paperback/ gebrocheerd: € 18.51

ISBN: 9789463678315, geïllustreerd, 108 blz., May 2018
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 197 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Alzo sprak de Zwette Maan: "Laten wij dan samen het verhaal schrijven van een vrijhaven voor kunsten & letteren, een droom die vorm heeft aangenomen in uw realiteit. Laten wij aan de hand van literaire teksten, gebundeld in een proeve van boekdrukkunst, samen op wandel gaan door een imaginaire – en aldus Utopische – Aloude Kaiserlycke Stede tot Aelst, waar de verbeelding vrij spel heeft. Want het is de fictie van onze fantasie die de werkelijkheid maakt tot wat zij is: een fantastische paradox."
Het resultaat is het eindwerk van de afdeling Literaire Creatie, Academie voor Podiumkunsten Aalst, jaargang 2017-2018. Een literaire wandelgids door de vierde dimensie van Utopisch Aalst, aan de hand van het Collectief de Zwette Maan, bestaande uit Patrick Bernauw (docent), Nele Bruynooghe, Wannes De Craene, Glenn Govaert, Leslie Hubrechts, Matthias Roggen, Yoline Van De Keere, Jana Van Der Fraenen en Kim Watté.
O ja, de Zwette Maan (vertaald: de Zwarte Man) is in Aalst de bijnaam van Dirk Martens, de eerste drukker en uitgever van de "Utopia" van Thomas More.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.