Otter & Pinguïn

en de drakenfluit

Michelle Arts

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Otter & Pinguïn

paperback/ gebrocheerd: € 20.51: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463676038, geïllustreerd, 117 blz., October 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

‘Otter gaat naar Pinguïn toe. Hij kruipt door de geheime tunnel. Bochtje naar links, bochtje naar rechts, en dan is hij bij Pinguïn.’

Zo begint elke ochtend een nieuw avontuur van Otter en Pinguïn en hun andere jonge dierenvriendjes, zoals Olifantje, Zebra en hamster Dasho. Op een dag ontdekken ze de toegang naar het prachtige Regenboogbos. Daar beleven ze ook hun spannendste avontuur: de zoektocht naar de drakenfluit om de Regenboogdraak te temmen, en zo hun vriendjes in het Regenboogbos te redden van deze gevaarlijke vuurspuwer.

Het voorleesboek bevat 26 korte verhaaltjes die ook een doorlopende verhaallijn hebben. Werkelijkheid en fantasie zijn op een prachtige manier verweven, met voor jonge kinderen herkenbare elementen zoals pannenkoeken eten, knutselen, de geboorte van een baby, naar de speeltuin gaan, ziek zijn en een verjaardag vieren. Maar ook magische elementen zoals geheime tunnels, een draak, een toverknikker en een stuntelende heks op een bezem.

De grote en kleurrijke illustraties brengen Otter & Pinguïn en hun vriendjes tot leven. De prenten nodigen de kinderen uit om mee te lezen en prikkelen de zintuigen en de fantasie.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.