De organisatie als polsstok voor de manager

Coördineren door organiseren

Peter Blom

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De organisatie als polsstok voor de manager

gebonden: € 30.33: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463675710, geïllustreerd, 130 blz., May 2018

Uitgever: Mijnmanagementboek.nl

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Een manager kan niet hoger springen dan zijn polsstok lang is. En de organisatie is die polsstok. Zonder een goed ingerichte organisatie, en vooral interfaces daarbinnen, komt hij niet ver. Er wordt door managers gestreefd naar effectiviteit en efficiency terwijl zij vaak maatregelen nemen waarmee juist het tegengestelde wordt bereikt.
De oorzaak hiervan is dat in organisaties veel te weinig aandacht wordt geschonken aan interfaces. Koppelingen tussen afdelingen, sectoren, bedrijfsonderdelen en lagen in de organisatie. Daardoor zijn organisaties lang niet zo effectief en efficiënt als zou kunnen. Bij het inrichten van organisaties wordt bovendien te vaak weinig aandacht geschonken aan besturingsmogelijkheden en de daarmee samenhangende managementproblematiek. Dit boek voorziet in deze lacunes en laat met veel voorbeelden zien hoe elke organisatie een goede polsstok kan worden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De organisatie als polsstok voor de manager

paperback/ gebrocheerd: € 20.51
Een manager kan niet hoger springen dan zijn polsstok lang is. En de organisatie is die polsstok. Zonder een goed ingerichte organisatie, ...

Meer boekennieuws op Facebook.