The Secret Love

3 Verhalen in één Boek!

Amy G.D. Stone

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
The Secret Love

paperback/ gebrocheerd: € 14.39

ISBN: 9789463672740, 75 blz., September 2018
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 144 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

The Secret Love:
Amanda, een verlegen meisje die aan een theateropleiding studeert. Ze droomt ervan om in grote musicals te spelen. Ze heeft een relatie met haar klasgenoot Brad maar ze valt voor Austin, een mysterieuze oudere jongen met een groot geheim. Kan Amanda zo'n groot geheim wel aan op haar weg naar succes?

The Secret Love 2:
Amanda & Brad zijn super gelukkig samen. Ze zijn getrouwd en wonen samen in het zonnige Miami. Ze hebben de hele gebeurtenis met Austin achter zich gelaten tot er plots vreemde dingen gebeuren. Wat is hier aan de hand? Heeft dit misschien met de dood van Austin te maken?

The Secret Love 3:
Amanda maakt haar dromen waar. Ze is één van de beste actrices ter wereld. Elke regisseur of talk show wilt haar hebben! Alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze ook nog een nieuwe vriend waar ze dolgelukkig mee is. Toch kan de fame niet alle boze spoken verjagen. Amanda kan maar niet stoppen met denken aan de gebeurtenissen met Brad & Mike. Het vreet aan d'r en ze heeft geen idee wat haar nog te doen staat. Wanneer ze plots wordt benaderd door een paar mannen slaan toch echt de stoppen door. Dit heeft toch niet weer te maken met Austin?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.