Het geheim van Droomland

Paul Verveen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het geheim van Droomland

paperback/ gebrocheerd: € 15.42

ISBN: 9789463672542, geïllustreerd, 108 blz., September 2018
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 157 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Wat maakt je echt blij en gelukkig? Klopt het wel als jij voor je verjaardag een nieuwe i-phone of playstation krijgt en er kinderen in je klas zitten die nog nooit naar een pretpark zijn geweest. Wil jij graag leven in een landje waarin iedereen alleen aan zichzelf denkt? Natuurlijk is het fijn als je niet arm bent, maar word je gelukkiger als je steeds rijker wordt en anderen om je heen niet gelukkig of zelfs arm zijn. Dromen van een betere wereld is belangrijk, maar dromen ook echt durven doen is nog belangrijker. Een mooiere en betere wereld begint bij jezelf door als kind en ouder op open wijze hierover te praten. Egoïsme, buitensluiten, discrimineren; allemaal uitingen van ieder voor zich!
Met dit boekje hoop ik kinderen aan het denken te zetten over de keerzijde van de ik-cultuur. Dit door de recente geschiedenis van Nederland op kritische wijze te behandelen in de vorm van een sprookje voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar.
De volledige opbrengst van dit boekje gaat naar www.net4kids.org ; een organisatie die zich ervoor inzet om kinderen in de derde wereld te laten ervaren dat ook zij hun dromen door onderwijs en ondernemen waar kunnen gaan maken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.