Mijn zoon heeft zich tot de islam bekeerd

zelfs niet bang...

Clara Sabinne

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mijn zoon heeft zich tot de islam bekeerd

paperback/ gebrocheerd: € 17.90

ISBN: 9789463580199, 220 blz., April 2018
Formaat: 21.9 (h) x 13.9 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 201 gram.

Uitgever: Eik Uitgeverij

beschrijving

Wat doe je als je rustige leventje plots overspoeld wordt door een tsunami ? Wat doe je als je op een mooie dag ontdekt dat je oudste zoon zich tot de islam heeft bekeerd?

Ik ben moeder van twee grote, evenwichtige jongens. Ik ben kaderlid, een jonge vijftiger die zorgeloos en glimlachend door het leven stapt. Alles gaat goed, alles ging goed tot die vreselijke 15de mei, om 5 uur 21 's ochtends, toen ik ontdekte dat mijn zoon Simon moslim was geworden.
Nog voor ik doorhad wat er was gebeurd, panikeerde ik, de angst nagelde me aan mijn bed, tranen stroomden over mijn wangen. Vanwaar kwam die angst?

Waarom die drang om de werkelijkheid te ontvluchten? Waarom dat radeloze gevoel tegenover de religieuze keuze van mijn zoon?

Ik kende duidelijk niets van de islam en de moslims. Mijn angst vloeide voort uit mijn onkunde, uit de clichés over islam en terrorisme, over moslims en gebrek aan respect voor vrouwen, die ik op een hoopje gooide. Om mijn angst te bezweren en me open te stellen voor de levenskeuze van mijn zoon, heb ik een wereld omarmd die ik daarvoor niet kende.

In dit boek neem ik u mee op mijn ontdekkingstocht van de islam en de metamorfose van mijn zoon.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.