Voorspoed en tegenspoed van een verpleegster op spoed

Louise Gallez

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Voorspoed en tegenspoed van een verpleegster op spoed

paperback/ gebrocheerd: € 18.90

ISBN: 9789463580076, 223 blz., April 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Eik Uitgeverij

beschrijving

Alles wat je maar kan vrezen en nog veel meer over het dagelijkse reilen en zeilen in een ziekenhuis!

Zij heet Caroline, Pamela of Marie. Hij heet Jean, Mamadou, Charlie...

Ze zijn verplegers, dokters, ziekendragers of hulpverleners en werken op de spoedafdeling van het ziekenhuis waar u of ik zouden kunnen belanden. Hun onwaarschijnlijke uurroosters, hun torenhoge werkdruk en de overvolle gangen doen één vraag rijzen: zullen ze u verzorgen of naar het lijkenhuis sturen? Louise licht een tipje van de sluier op.

Ze brengt het meeslepende verhaal van een verpleegster en haar collegaís uit het leven gegrepen. Wat u leest grenst aan het onvoorstelbare maar is echt gebeurd.

Speciaal voor u:
- de diverse incidenten waarmee een dag of een nacht op de spoedafdeling van een doorsnee ziekenhuis doorspekt zijn,
- de moeilijkheden waar hulpverleners op botsen,
- de meest knotsgekke en vertederende portretten van patiÎnten,
- de verbijsterende toestanden die dagelijkse kost zijn op een ziekenhuisdienst,
- de tekortkomingen van grote Franse en Europese ziekenhuizen, ñ de kleine en grote zwendel in de ziekenverzorging.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaat"Ik zou er een boek over kunnen schrijven", zei Sabine Vander Elst (50) telkens als ze bij haar man haar hart uitstortte over de spoeddienst waar ze werkte. "Doe het dan", zei hij. En dus schreven ze samen onder het pseudoniem Louise Gallez Voorspoed en tegenspoed van een verpleegster op spoed: ruim 200 pagina's vol verhalen die de verbeelding overtreffen.recensie citaat"Ik zou er een boek over kunnen schrijven", zei Sabine Vander Elst (50) telkens als ze bij haar man Pascal weer maar eens haar hart uitstortte over de spoeddienst waar ze werkte. Doe het dan, zei hij. En dus ligt 'Voorspoed en tegenspoed van een verpleegster op spoed' nu in de winkel. Een bloemlezing van ruim 200 pagina's waarvan de lezer alleen nog harder zal hopen dat met z'n gezondheid niet te veel misgaat.recensie citaatSabine Vander Elst (50) is al jarenlang spoedverpleegster. De ongelooflijke zaken die ze allemaal al meemaakte tijdens haar job goot ze nu in het boek 'Voorspoed en tegenspoed van een verpleegster op spoed'. Het verschil met het sprookjesbeeld dat we krijgen in series zoals 'Grey's Anatomy' is ontzettend groot.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.