Ontdek de Chromebook

Henk van de Kamer; Ronald Smit

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ontdek de Chromebook

paperback/ gebrocheerd: € 25.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463562027, geïllustreerd, 176 blz., January 2021
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 434 gram.

Uitgever: Duuren Media, Van

serienaam/reeks: Ontdek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.Een besturingssysteem gebaseerd op webtechnologie, kan dat? Chrome OS, waarvan een Chromebook gebruikmaakt, bewijst dat het inderdaad mogelijk is. Wie een Google-account heeft, kent naast Gmail mogelijk ook de tekstverwerker en het spreadsheetprogramma. Dit zijn webapplicaties die onder Chrome OS naadloos gebruikt kunnen worden. In dit boek laten we zien dat u met een Chromebook op de eerste rij zit.Ontdek de Chromebook brengt deskundig advies en eenvoudige, stapsgewijze kennis samen die u nodig hebt om het meeste uit uw Chromebook te halen. Vanwege het webgebaseerde karakter wijkt het gebruik van een Chromebook en het Chrome OS nogal af van het gebruik van een traditionele notebook-pc en Microsoft Windows. Om het meeste uit uw nieuwe Chromebook te halen, moet u vertrouwd raken met hoe cloud computing werkt – evenals alle ins en outs van uw nieuwe Chromebook. U vindt dat allemaal in dit uiterst informatieve en praktische boek. Uit de inhoud:
  • Kennismaken met Chrome OS

  • Mailen met Gmail

  • Productiviteit met de kantoortoepassingen

  • Tekenen met SketchUp

  • Geavanceerde mogelijkhedenNog geen Chromebook in uw bezit? Voor de twijfelaars hebben we een hoofdstuk over de opensourcevariant Chromium OS toegevoegd, dat u op een oudere laptop kunt uitproberen.Trefwoorden: chromebook google chrome os hardware henk van de kamer ronald smit handleiding

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Ontdek de Chromebook

paperback/ gebrocheerd: € 25.99

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

Een ...

Meer boekennieuws op Facebook.