Photoshop Masters

Leer van 's werelds beste Photoshop-artiesten

Rob de Winter

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Photoshop Masters

paperback/ gebrocheerd: € 44.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463561549, geïllustreerd, 272 blz., April 2020
Formaat: 24.0 (h) x 21.0 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 833 gram.

Uitgever: Van Duuren Media

beschrijving

Photoshop Masters is hét Photoshop-boek dat auteur Rob de Winter graag zelf had willen kopen als het in de winkel had gelegen. Een boek vol inspiratie en interviews met ‘s werelds beste Photoshop-artiesten, zoals Erik Johansson. Hoe bereiken zij hun magische resultaten, wat zijn hun favoriete Photoshop-tools en waar halen zij hun inspiratie vandaan? Als Adobe Certified Instructor en spreker op wereldwijde conferenties als Adobe MAX heeft Rob al duizenden mensen leren werken met Adobe Photoshop. Maar steeds merkte hij dat gebruikers moeite hebben met het vinden van de unieke Photoshop-combinaties die van een gewone foto een uitzonderlijke maken.
Dit boek staat vol lessen, interviews en verbluffende Photoshop-voorbeelden.


Je leest over de volgende onderwerpen:


  • De beste Photoshop-artiesten en fotografen: dit zijn de mensen die fotografie en illustratie tot een kunst verheven hebben, wereldwijde bekendheid hebben en het maximale uit Photoshop weten te halen.

  • Photoshop-composities: op welke manier combineren deze artiesten hun afbeeldingen in een tot de verbeelding sprekende compositie?

  • Inspiratie: waar halen ze hun inspiratie vandaan?

  • Technieken: welke technieken gebruiken ze om speciale foto-effecten te bereiken en wat zijn de geheimen die ervoor zorgen dat een foto de look en feel krijgt die je van tevoren bedacht had?

  • Tools: wat zijn hun favoriete en meest gebruikte Photoshop tools?

  • Tips: welke tips hadden ze zelf willen krijgen als beginner.

  • Voorbeelden: leer aan de hand van aansprekende voorbeelden en afbeeldingen van de artiesten zelf.

  • Aanvullende gereedschappen, tips en technieken: welke gereedschappen, zoals camera’s, tekentablets en plug-ins gebruiken ze ter ondersteuning van hun werk?
In Photoshop Masters leert Rob je alle belangrijke Photoshop-tools en combinaties die je nodig hebt om zelf het maximale uit Photoshop te halen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.