Ontdek mac OS Mojave

Bob Timroff

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ontdek mac OS Mojave

paperback/ gebrocheerd: € 25.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463560702, geïllustreerd, 250 blz., October 2018
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 627 gram.

Uitgever: Duuren Media, Van

serienaam/reeks: Ontdek

beschrijving

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Een van de vele redenen om een Mac te gebruiken is macOS Mojave, het nieuwe besturingssysteem van Apple. Een besturingssysteem is een van de belangrijkste onderdelen van de computer. Het zorgt er onder meer voor dat u programma's kunt starten, bestanden kunt beheren en extra apparaten kunt aansluiten. Mojave ziet er schitterend uit, is uiterst stabiel, zeer gebruiksvriendelijk en vraagt nauwelijks onderhoud.Uit de inhoud:
  • Introductie: maak kennis met macOS Mojave, het bureaublad, het dock, Finder en de menu's.

  • Bestanden: voel u thuis in de thuismap en maak en bewaar documenten in iCloud Drive.

  • Navigeren: navigeer, zoek met Siri en organiseer met programmatabbladen, tags, Mission Control, Spaces, Spotlight, AirDrop, slimme mappen en het dock.

  • Voorkeuren: stel voorkeuren in voor uzelf, het systeem, hardware, internet en het netwerk.

  • Programma's: leer werken met de map Programma's, ontdek hulpprogramma's, Berichtencentrum, Continuity, Handoff en werp een blik op iLife en iWorks.

  • Aan de slag: vind uw weg in Contacten, Agenda, iTunes, Foto's, Fotolader, Photo Booth, QuickTime Player en Time Machine.

  • Internet: maak verbinding met internet en werk met Mail, Safari, Berichten en iCloud.Trefwoorden: macOS Mojave os x besturingssysteem Apple Bob Timroff handleiding

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.