Handboek SharePoint 2016

Twan Deibel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Handboek SharePoint 2016

paperback/ gebrocheerd: € 29.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463560566, 256 blz., September 2018
Formaat: 22.8 (h) x 17.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 510 gram.

Uitgever: Van Duuren Informatica

beschrijving

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.

SharePoint is een vaak bejubeld en soms verguisd product. In achttien jaar is SharePoint geëvolueerd tot een rijk ontwikkelplatform en heeft het vrienden en vijanden leren kennen. Slechte implementaties, onderschatting van de mogelijkheden, matige zorg voor het ecosysteem, maar vooral de adoptie door de eindgebruikers zorgen vaak voor een slechte naam. Volstrekt onterecht, want na bijna twee decennia is SharePoint een volwassen kanjer geworden.

Bij implementaties wordt helaas niet altijd de focus gelegd op de gebruikerservaringen en de problemen die je gaat oplossen, maar meer op wat het is en wat je ermee kunt. Dit boek over SharePoint 2016 (on-premise) gaat echt over de functionaliteit van SharePoint. Hoe haal je het meeste uit SharePoint? Hoe werk je samen met je collega's? Hoe integreert SharePoint met Office? Maar vooral: hoe werk je met plezier met SharePoint? Dát zijn vragen die in dit boek beantwoord worden.

Dit boek is derhalve primair geschreven om (eind)gebruikers een helpende hand te bieden zodra ze met SharePoint (moeten) gaan werken. Stap voor stap wordt beschreven wat SharePoint te bieden heeft. Je leert hoe je onderdelen aan SharePoint-sites toevoegt en hoe je de functionaliteit daarvan naar je hand zet. Aan de hand van stapsgewijze instructies leer je hoe je informatie deelt en toegankelijk maakt voor anderen. En vergeet vooral niet dat er binnen de organisatie een duidelijk plan komt om SharePoint te laten adopteren door de eindgebruikers; ook aan dat onderwerp is een hoofdstuk in dit boek gewijd.

Trefwoorden: sharepoint 2016 microsoft office 2016 samenwerken internet delen kantoortoepassing twan deibel

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.