Adobe Illustrator CC Classroom in a book 2018 release

De officiële training van Adobe

Brian Wood

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Adobe Illustrator CC Classroom in a book 2018 release

paperback/ gebrocheerd: € 49.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463560467, geïllustreerd, 528 blz., July 2018
Formaat: 23.9 (h) x 17.1 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 1154 gram.

Uitgever: Duuren Media, Van

serienaam/reeks: classroom in a book

beschrijving

De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Illustrator CC te leren

Ontwikkel een solide basis voor succesvol werken met Adobe Illustrator CC aan de hand van praktische projecten, zoals het maken van logo's, illustraties en posters. Leer actieve vormen en het gereedschap Shaper gebruiken, in combinatie met dynamische symbolen voor een gestroomlijnd ontwerpproces.

Maak websiteonderdelen en exporteer ze in verschillende formaten voor moderne, responsieve websites. Van precies illustratiewerk tot schilderen uit de vrije hand: u vergroot uw Illustrator-kennis terwijl u de lessen in dit boek volgt.

Classroom in a Book® is de populairste serie van hands-on trainingsboeken voor software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts.

Adobe Illustrator CC Classroom in a Book bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee u InDesign beter leert beheersen. U kunt het boek van begin tot eind lezen, of de lessen volgen die u interessant vindt.

Bij de aanschaf van dit boek behoren ook de nodige extra's. Volg de instructies in de inleiding en het voorwerk om toegang te krijgen tot:


  • downloadbare lesbestanden waarmee u de projecten in dit boek kunt uitvoeren;

  • de webversie van dit boek, zodat u het boek ook online kunt lezen en de tekst volledig kunt doorzoeken.Wat u nodig hebt bij dit boek: Adobe Illustrator CC (2018 release), voor Windows of macOS. (De software is niet bij dit boek inbegrepen.)

Opmerking: Classroom in a Book vervangt niet de documentatie, ondersteuning, updates of andere voordelen die het registreren van de Adobe Illustrator CC-software met zich meebrengen.

"De Classroom in a Book-serie is veruit het beste trainingsmateriaal op de markt. Alles wat u nodig hebt om de software te beheersen zit erin: duidelijke uitleg van iedere les, stap-voor-stapinstructies en de projectbestanden voor de studenten." - Barbara Binder, Adobe Certified Instructor, Rocky Mountain Training

Trefwoorden: Adobe illustrator CC 2018 beeldbewerking tips trucs ontwerp tekenen design

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.