Handboek macOS High Sierra

Bob Timroff

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Handboek macOS High Sierra

paperback/ gebrocheerd: € 25.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463560252, 304 blz., November 2017
Formaat: 22.8 (h) x 17.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 631 gram.

Uitgever: Van Duuren Informatica

beschrijving

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.

Een van de vele redenen om een Mac te gebruiken is macOS High Sierra, het nieuwe besturings-systeem van Apple. Een besturingssysteem is een van de belangrijkste onderdelen van uw computer. Het zorgt er onder meer voor dat u programma's kunt starten, bestanden kunt beheren en extra apparaten kunt aansluiten. High Sierra ziet er schitterend uit, is uiterst stabiel, zeer gebruiksvriendelijk en vraagt nauwelijks onderhoud.

Met de stappenlijsten, tips en trucs in het Handboek macOS High Sierra leert u om comfortabel te werken met macOS High Sierra en ontdekt u vele, soms verborgen functies. Dit boek is onmisbaar voor iedere Mac-gebruiker, zowel voor beginners als voor gevorderden en experts.

Tot de behandelde onderwerpen behoren:


  • Maak kennis met macOS High Sierra, het bureaublad, het dock, Finder en de menu's.

  • Voel u thuis in de thuismap en maak en bewaar documenten in iCloud Drive.

  • Navigeer, zoek met Siri en organiseer met programmatabbladen, tags, Mission Control, Spaces, Spotlight, AirDrop, slimme mappen en het dock.

  • Stel voorkeuren in voor uzelf, het systeem, hardware, internet en het netwerk.

  • Leer werken met de map Programma's, ontdek hulpprogramma's, Berichtencentrum, Continuity, Handoff en werp een blik op iLife en iWorks.

  • Vind uw weg in Contacten, Agenda, iTunes, Foto's, Fotolader, Photo Booth, QuickTime Player en Time Machine.

  • Maak verbinding met internet en werk met Mail, Safari, Berichten en iCloud.Trefwoorden: macOS High Sierra os x besturingssysteem Apple Bob Timroff

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.