Nikon Autofocus

Dré de Man

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nikon Autofocus

paperback/ gebrocheerd: € 29.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463560139, 176 blz., June 2018
Formaat: 24.0 (h) x 19.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 574 gram.

Uitgever: Duuren Media, Van

serienaam/reeks: Focus op fotografie

beschrijving

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.

Autofocus (AF) is een misleidende term, want u moet veel zelf doen - tenzij het u niet uitmaakt waarop de camera scherpstelt. Dat begint ermee dat u moet uitzoeken hoe de camera werkt. U moet uitzoeken welke knoppen u op de camera en op het objectief moet bedienen. Al die instellingen zijn verre van vanzelfsprekend. En er komt nog veel meer bij kijken.

Daar staat gelukkig tegenover dat wanneer u het goed doet, u keer op keer met superscherpe foto's wordt beloond, zelfs wanneer u tien of meer opnamen per seconde maakt. Dit boek laat u zien hoe al die instellingen voor autofocus zijn ontstaan en waarom en hoe u ze kunt aanpassen. Het laat ook zien welk instellingen voor welk soort fotografie van belang zijn: fotografeert u een vogel, dan is dat heel anders dan het fotograferen voor een huwelijksreportage en weer anders dan het fotograferen bij een voetbalwedstrijd. Leest u het boek, dan komt u er ook achter dat u zeker niet alle instellingen hoeft te gebruiken. Vaak volstaat het een paar sets te maken, bijvoorbeeld met behulp van geheugenbanken met persoonlijke instellingen.

Dit boek geeft antwoord op veel vragen. Daarnaast staat er zo veel informatie in, dat u de antwoorden zelf kunt bedenken wanneer u zich die kennis eenmaal eigen hebt gemaakt. Dat is ook het moment waarop het werken met de camera echt leuk wordt!

Trefwoorden: nikon autofocus digitale fotografie D850 D5 D500 D7500 D750 D610 AF dré de man

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.