Volwassen worden is optioneel

Marloes de Vries

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Volwassen worden is optioneel

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789463491136, geïllustreerd, 112 blz., March 2018
Formaat: 20.6 (h) x 17.7 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 272 gram.

Uitgever: Blossom Books BOLD

beschrijving

Wat als je leeftijdstechnisch gezien wel volwassen bent, maar je totaal niet zo voelt? Wat als iedereen om je heen baby's krijgt, terwijl bij jou zelfs vetplanten doodgaan? En is het erg als jouw toekomstplannen zich beperken tot je plannen voor het avondeten, in plaats van je carrière?

Marloes de Vries is een Nederlandse illustrator en kan als geen ander de #struggles van het leven in een stripje vatten. In Volwassen worden is optioneel tackelt ze allerlei vreselijk herkenbare situaties. Leuk voor iedereen die zelf volwassen dreigt te worden, of er met genoegen aan terugdenkt.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatVolwassen zijn: wat betekent dat nu eigenlijk? De wereld doet soms alsof het gelijk staat aan alles weten, je leven op orde hebben en geen fouten meer maken, maar de werkelijkheid is vaak een stukje anders. Illustrator Marloes de Vries (die ook regelmatig voor Flow illustreert) vatte het samen in herkenbare en grappige strips in haar eerste boek Volwassen worden is optioneel.recensie citaatChocolade, Netflix, Lego, pizza en Temptation Island: meer lijkt het personage Marloes de Vries niet nodig te hebben om een gelukkige 30-jarige illustrator te zijn. Dat is voldoende millennialgedrag om ons te doen glimlachen met haar weinig flatteuze ontboezemingen en herkenbare observaties bij de kleine dingen des levens, maar moeten we dat per se weten?recensie citaatMarie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen lazen Sexy, But Tired. But Sexy van Jamie Li en schrokken zich rot. De twee schreven het tegengeluid Damn, Honey. Een positief pleidooi om te doen waar je zelf zin in hebt. Marie Lotte: "Ik dacht vroeger 'Als ik voldoe aan het ideaalbeeld, zal ik zelfverzekerder worden.'"recensie citaatNIET GEK WORDEN
Laat je niet gek maken door wat de maatschappij zegt, willen Marie Lotte en Nydia maar zeggen. “Jamie Li zegt dat je er goed aan doet om al je vette flappen te verbergen. Dat mag je doen, ja. Als je daar zin in hebt. Maar doe je het niet, dan ben je níets minder waard. Het helpt niet als zulke boeken zo breed gedragen worden. Je bent prima zoals je bent. Je kunt het niet fout doen."
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.