Samen innoveren we Nederland

EW economie lezing 2020

Frans Van Houten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Samen innoveren we Nederland

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 9789463480840, 112 blz., January 2021
Formaat: 20.1 (h) x 12.6 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 143 gram.

Uitgever: EW-boeken

serienaam/reeks: EW Boeken

beschrijving

Samen innoveren we Nederland
EW Economie-lezing 2020
Frans van Houten, bestuursvoorzitter van Philips, over de concurrentiekracht van Nederland en Europa

Dit boek bevat de volledige en geannoteerde tekst van de EW Economie-lezing die CEO van Philips Frans van Houten maandagavond 30 november heeft uitgesproken in cultuurhuis Felix Meritis te Amsterdam. In verband met de coronacrisis sprak Van Houten voor een select publiek. Overige geïnteresseerden volgden zijn lezing online via een livestream.
Frans van Houten (60) leidt Koninklijke Philips als CEO sinds 2011. Hij studeerde economie in Rotterdam en werkt bij Philips sinds 1986. Van Houten hield zijn lezing, ruim drie maanden voor de Tweede Kamerverkiezingen, over de concurrentiekracht van Nederland en Europa.
De EW Economie-lezing is bedoeld als tegenhanger van de succesvolle HJ Schoo-lezing, waarmee EW elk jaar begin september het politieke seizoen opent. In de EW Economie-lezing geven ondernemers, bestuurders van bedrijven en economen hun visie op ontwikkelingen in de samenleving. De eerste EW Economie-lezing is in 2018 uitgesproken door de CEO van Shell, Ben van Beurden. In 2019 sprak Pieter Elbers, president-directeur van luchtvaartmaatschappij KLM.
Toegevoegd aan de tekst van de lezing is een interview met Frans van Houten door EW’s economieredacteur Marijn Jongsma.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.