Het slappe koord van de liefde

Eva van Baar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het slappe koord van de liefde

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463459631, February 2020

Uitgever: Eva van Baar

beschrijving

Liefde kan heerlijk zijn, maar ook moeilijk. Een verloren liefde kan in de ene situatie heel anders zijn dan in de andere. Een nieuwe liefde kan fijn zijn, maar ook onzeker. Liefde is als een slap koord, hoe bewaar je de balans?
dit is een omnibus van Niets buiten jou, en Er is een bericht voor u.

Er is een bericht voor u.
Idelet staat op een keerpunt in haar leven. Voorzichtig probeert ze weer in evenwicht te komen. Ze ontmoet een vrouw in dezelfde omstandigheden, ze ontmoet een aantal mannen via een datingsite, Is dit de poort naar een nieuw leven?

Niets buiten jou
Els is gelukkig met haar gezin. Als het noodlot toeslaat en ze hun echtgenoot en vader verliezen, moeten ze elkaar door die moeilijke periode heen helpen. "Niets buiten jou kan je vrede geven, maar dat betekent ook dat niets buiten jou de vrede kan verstoren" Mooie woorden ,maar hoe maak je dat waar? Als documenten verdwijnen van de computer, de apotheek geeft verkeerde medicijnen, de accountant heeft een verkeerde DIGID. Sabotage? Waarom lijk iemand het op ze te hebben voorzien?


Andere boeken van Eva van Baar:
Doolhof of labyrint, de lapjeskat, 1000 uren licht ( rouwverwerking) een hond met en achternaam ( columns) zeven maal zeven( poëzie) de som der delen, ( poëzie) mengelwerk, (columns), Toffie, ( kinderboek) Ilse deel 1,2 en 3. Met Ilse is zij in 2015 genomineerd voor de Nobelprijs voor Literatuur.


www.evavanbaar.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.