Ergens blafte een hond

Wessel Noordeling

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ergens blafte een hond

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463459402, 408 blz., February 2020
Formaat: 20.8 (h) x 14.7 (b) x 4.2 (d) cm. Gewicht: 580 gram.

Uitgever: Spinet

beschrijving

Ergens blafte een hond is een bundel van drie aparte boeken die gezamenlijk een verhaal vertellen.

Verwachte wendingen
De levens van Celeste, Silke, Hester en Aleid kruisen elkaar op het moment dat zij voor een belangrijke keuze in het leven staan. Wat is de juiste beslissing als je je huis kwijtraakt, een kans krijgt om door het glazen plafond te breken, vastzit in een zieltogende relatie of opgezadeld bent met een vriendinnenclub die aanvoelt als een nekklem? Vijf beslissingen die een (on)voorspelbare wending geven aan het verhaal.

Als gegoten
Op de dag dat de hond sterft, begint voor Celeste een periode waarin ze alles lijkt kwijt te raken. Met humor, lef en doorzettingsvermogen tracht ze zich, bijna letterlijk, door deze tijd heen te slaan. Het geld raakt op, het huis moet verkocht worden en werk vinden blijkt op haar leeftijd geen sinecure. Als ze op een dag haar vroegere vriendin Eva tegen het lijf loopt, wordt het leven daar niet aangenamer door, integendeel. Om orde op zaken te stellen, neemt Celeste vervolgens een paar beslissingen waardoor ze op het verkeerde pad terecht komt. Haar misdaden geven haar echter een duwtje in de goede richting. Samen met een nieuwe vriendschap opent dit mogelijkheden voor een nieuw begin.

Avonturen van een gewone vrouw
Aleid gaat iedere dag naar haar werk, woont alleen in een klein appartement, wandelt graag en overweegt om een kat te nemen. Niets bijzonders, zou je zeggen. Ondanks haar weinig avontuurlijke aanleg komt Aleid op een dag toch plotseling terecht in een stroom van spannende belevenissen als zij besluit in een trein te stappen met onbekende bestemming.


Meer informatie over de auteur is te vinden op de website: https//wesselnoordeling.wordpress.com

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.