Te Koop

Koop Drost

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Te Koop

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789463459150, 112 blz., March 2020
Formaat: 21.0 (h) x 14.9 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 228 gram.

Uitgever: Koop Drost

beschrijving

Koop Drost (1969) woont in het Drentse Zuidwolde, is getrouwd en heeft twee kinderen. In zijn jeugd opgegroeid in Drenthe daarna in zijn twintiger jaren een aantal jaren hebben mogen wonen in Brabantse Luyksgestel , woont hij inmiddels alweer 25 jaar in Drenthe. Beide provincies hebben hem gevormd. Na meer dan 25 jaar langs de weg gezworven te hebben en bijna tien jaar te hebben opgetreden als tonprater conferencier besloot hij, dat veel van zijn stukjes die hij geschreven had te bundelen tot een boek.

“Tussen de regels door lees je wie de schrijver is. Geschreven met een knipoog, maar met een zekere kern van waarheid, kwetsbaarheid, herkenbaarheid en diepte. De humor is groots. Elke pagina bezorgt je een glimlach.”
Marianne van der Klocht ( cabaretière Boerenblond)

“Herkenbare situaties. Uit het leven gegrepen. Je blijft lezen. Wat in hem opkomt, vindt het papier. Koop Drost heeft met dit boekje zijn talenten als beginnend schrijver ten volle benut”.
Luuk Drost (voorzitter SC Genemuiden en begenadigd spreker)

Altijd al willen hebben: Koop Drost in boekvorm. Wat een genot om de gedachten van Koop in boekvorm te mogen lezen, want het is beter dan in het Drents aan te moeten horen van Koop zelf en als je hem zat bent leg je hem rustig effe aan de kant. Dat is, als ie naast je staat een stuk lastiger. Wat vaak begint met een normale observatie eindigt in een kronkel met uitstapjes, zijwegen en parallel overdenkingen. Maar allemaal oh zo herkenbaar en voor een Drent verdomd grappig opgeschreven. Ik kan mijn betoog dan ook alleen eindigen met een aanschafaanbeveling : Koop Drost!
Rob van Elst (tonprater, buutreedner, tekstschrijver en columnist)

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.