Kwaad Bloed

Thomas Keulemans

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kwaad Bloed

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463459051, 384 blz., January 2020
Formaat: 22.6 (h) x 15.5 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 606 gram.

Uitgever: Thomas Keulemans Publishing

beschrijving

Tom, een 29-jarige jongeman, is al jaren op zoek naar zijn ware 'ik'. Hij realiseert zich dat zijn relaties met vrouwen gedoemd waren te mislukken, omdat hij diep in zijn hart meer voor jongens voelt. Als hij totaal onverwachts op een dancefeest Nick ontmoet, valt hij als een blok voor hem. Vanaf dat moment staat zijn leven totaal op zijn kop. Een worsteling met het uit de kast komen volgt en tegelijkertijd belandt hij met Nick in een korte, maar stormachtige relatie.

Nadat Nick een punt achter de relatie heeft gezet, komt Tom in een diepe persoonlijke crisis terecht. Met vallen en opstaan probeert hij zijn leven weer op de rit te krijgen. Nick raakt echter nooit uit beeld; Tom blijft hem ongewilde steeds weer tegenkomen. Als hij per toeval Anthony en Casper - een stel dat hij via Nick heeft leren kennen - weer tegenkomt, raakt hij steeds dieper betrokken in hun relatie. Er ontspint zich een ingewikkelde driehoeksverhouding met uiteindelijk dramatische gevolgen voor alle betrokkenen.

'Kwaad Bloed' gaat over de voor velen herkenbare worsteling met je eigen identiteit. Beschreven vanuit humoristisch perspectief, gecombineerd met thriller-achtige spanningselementen en met gevoel voor het nodige verdriet, dat met deze jarenlange worsteling gepaard ging.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.