Wij zijn Van Ede & Partners Den Haag

Gesprekken over Loopbaancoaching en Outplacement

Derick H. Maarleveld

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wij zijn Van Ede & Partners Den Haag

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789463458313, geïllustreerd, 92 blz., November 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Van Ede & Partners – Den Haag

bewerkt door: Jeroen van den Akker

redactie: Ans van Dreven

beschrijving

MAAK KENNIS MET VAN EDE & PARTNERS IN DEN HAAG

De volgende stap in uw carrière Van Ede & Partners is een organisatie voor loopbaancoaching en outplacement. Wij begeleiden en adviseren onze cliënten bij het vormgeven van hun carrière. Dat kan proactief door loopbaancoaching en reactief door outplacement.

Wanneer u een volgende stap wilt maken in uw loopbaan of uw baan staat op de tocht, dan komt u voor nieuwe keuzes te staan. Met een begeleidingstraject bij Van Ede & Partners maakt u weloverwogen keuzes, op basis van wat u echt wilt en waar u echt talent voor heeft.

Jong of al wat meer senior Of u nu een jonge dertiger bent of al wat verder gevorderd bent in uw loopbaan, wij begeleiden u persoonlijk bij de volgende stap in uw carrière, naar een effectief werkzaam leven. Onder begeleiding van uw consulent ontwikkelt u een plan voor uw toekomstige carrière.

De volgende stap in uw carrière… een serieuze zaak Het vormgeven van uw carrière is een serieuze zaak en vraagt om een serieuze begeleidingspartner; dat kan Van Ede & Partners voor u zijn.

LOOPBAANCOACHING EN OUTPLACEMENT

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.