Oefenboek voor de Citotoetsen in groep 7 - Versie 3.0

Opgaven voor M7, E7 en Entreetoets 7

Jeroen Rouwendaal

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Oefenboek voor de Citotoetsen in groep 7 - Versie 3.0

paperback/ gebrocheerd: € 59.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463458160, geïllustreerd, 128 blz., October 2019
Formaat: 29.8 (h) x 21.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 511 gram.

Uitgever: Citotrainer Nederland

beschrijving

Bereid je voor op de toetsen van school.
 
Kinderen worden op school twee keer per jaar getoetst voor het Leerling Volg Systeem (LVS). Dat gebeurt meestal in het midden van het schooljaar en aan het eind van het schooljaar. In groep 7 wordt bij veel kinderen ook de Entreetoets afgenomen. De toetsuitslagen geven aan op welk niveau de leerling zit. Aan het eind van de basisschool adviseert de leerkracht mede op basis van de LVS-toetsen en de Entreetoets naar welk type vervolgonderwijs de leerling kan.

De vraagstellingen in LVS-toetsen en de Entreetoets zijn vaak net even anders dan de kinderen gewend zijn. Daarom is het fijn om hier, voorafgaand aan de toets, kennis mee te maken. Kinderen oefenen dan om hun kennis en vaardigheden door elkaar heen te gebruiken. Dat is iets anders dan nóg een rijtje maken van dezelfde soort sommen. Het geeft zelfvertrouwen voor het maken van de echte toets.

Met dit boek kan uw kind zich uitstekend voorbereiden op de vragen van de LVS-toetsen en op de Entreetoets. De opdrachten zijn gesplitst in opdrachten voor het midden en opdrachten voor het eind van het schooljaar. Ook staan er opdrachten voor de Entreetoets in. Achterin het boek staan de antwoorden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.