De Magische Wereld van Margje 1

De rode heks

Attie Dotinga

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Magische Wereld van Margje 1

gebonden: € 27.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463458092, 175 blz., August 2019
Formaat: 21.8 (h) x 15.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 395 gram.

Uitgever: Falinn

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Margje is een gewoon meisje dat bijna achttien jaar wordt. Ze heeft wel een oma die in de wicca een hogepriesteres is, maar is dat zo ongewoon? Opeens heeft haar terugkerende nachtmerrie met echte magie te maken. En is haar beste vriend ook een heks. In razend tempo komt Margje terecht in de wereld van magie waar haar ook nog een zware taak wacht. Kan haar ontluikende liefde voor Raaf dit aan? Kan ze zich staande houden in die vreemde magische wereld die naast de onze bestaat?

Attie Dotinga (1962) zegt altijd dat het schrijven als vanzelf gaat. De personages verschijnen als vanzelf op het papier. Vaak weet ze zelf ook niet wat er gaat komen en is net zo benieuwd als de lezers. Wordt het een fantasieverhaal, fi ctie of non-fi ctie? Een ding is zeker. Alle verhalen worden met een lach, een traan, woede of verdriet geschreven. Schrijven is als acteren, je verdwijnt voor een tijdje in het karakter om er dan achter te komen dat het ergens een deel van jezelf is.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

This is Africa Sir

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
“This is Africa Sir” gaat niet alleen over voetbal maar verhaalt over de bijzondere ervaringen van een voetbalmannetje, deel uitmakend ...

Meer boekennieuws op Facebook.