Ecostoof Appel Rood

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ecostoof Appel Rood

€ 89.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463457316, September 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Ecostoof

beschrijving

Ecostoof, slim en duurzaam koken

Lekker lui op de bank terwijl je eten vanzelf gaart? Breng dan je pan met eten aan de kook en stop in de Ecostoof. Door slimme isolatie blijft je eten zo heet dat het vanzelf gaart, zonder kookpit, zonder aanbranden en met behoud van alle smaken en voedingstoffen! Geschikt voor alle ingrediënten en nog duurzaam ook. Afhankelijk van het gerecht duurt de ecostoof-tijd tussen een half uur en drie kwartier. Voor typische suddergerechten zoals stoofperen of suddervlees uiteraard langer.

De Ecostoof® is gebaseerd op de eeuwenoude kooktechniek van de hooikist. Vroeger werd de pan met eten in een hooikist gezet om te garen en om energie te sparen. Deze manier van koken is veilig, gemakkelijk, het eten wordt lekker, groenten houden een bite en je hoeft geen energie te gebruiken. Er is geen stress over aangebrand eten- omdat er geen oven of gaspit aanstaat. Het eten wordt vanzelf gaar en blijft warm. Tijd voor jezelf!
De Ecostoof® is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, aardappelen, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, soep en zelfs yoghurt!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.