Groeien met Reiki

Naslagwerk Reiki deel 1

Annemieke Van Ling

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Groeien met Reiki

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463457088, geïllustreerd, 228 blz., June 2019
Formaat: 20.8 (h) x 14.7 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 330 gram.

Uitgever: LingChiBooks

beschrijving

In Groeien met Reiki legt de schrijfster de nadruk op het transformatieproces dat veel mensen doormaken na een reikicursus. Vaak voelen zij zich een ander mens: geestelijk sterker en beter opgewassen tegen de problemen die zij in de maatschappij ervaren. Het ‘groeien met reiki’ is een thema dat in het gehele boek als rode draad is verweven. Dat geldt ook voor het tweede deel, Doorgroeien met Reiki. Beide boeken vormen een praktisch naslagwerk over Reiki en alles wat daarbij komt kijken.
De persoonlijke beleving van de reikibeoefenaar staat centraal in dit open en eerlijke boek. Het geeft een goede indruk van de effecten van reiki op mens, dier en plant, de reikigeschiedenis met zijn reikilegende, de reikigraden, verschillende vormen van behandeling en lichamelijke sensaties.

Schrijven was bijna 45 jaar lang het werk van Annemieke van Ling. Maar Groeien met Reiki is haar eerste boek. Samen met Doorgroeien met Reiki vormt dit boek een praktisch naslagwerk. Toen zij in aanraking kwam met reiki, intrigeerde deze energiehelingsmethode haar zodanig dat zij al gauw besloot er een boek over te schrijven. Het interesseert haar vooral wat reiki met de mensen persoonlijk doet. Als reikimaster ervaart zij dat van nabij.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.