Kunstenaar

Stefanie van Kasteel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kunstenaar

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789463456371, 212 blz., April 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 325 gram.

Uitgever: Uitgeverij Fortitudo

redactie: Peter Pan

beschrijving

Chris is eigenares van een groot PR bureau. Eén van haar klanten is een internationaal befaamde kunstenaar. Voor een opdracht reist ze naar hem toe. Op zijn prachtige haciënda op het eiland Menorca maakt ze kennis met zijn wereld waarin macht en onmacht deel uitmaken van hun seksuele spel. Chris geeft zich totaal aan hem over, drie dagen van woeste passie, ongekend genot en zeer comfortabele luxe.
Om Chris te ondersteunen bij haar net ontdekte gevoelens wordt ze terug in Nederland onder de hoede gesteld van een vriend van de kunstenaar. De zakenman Proteus laat Chris haar meest erotische fantasieën echt beleven.
Ondanks de duizenden kilometers tussen hen in blijft de kunstenaar op de achtergrond aanwezig en blijft hij zijn eisen stellen. Uiteindelijk ontaardt dit in een machtsstrijd tussen de kunstenaar en de zakenman met als inzet Chris. Voor wie zal ze kiezen? En heeft ze wel die keuze...?


Stefanie van Kasteel is het pseudoniem van een Nederlandse journaliste. Schrijven is haar passie en dit is haar debuut. Een zinderende, erotische, maar vooral taboeloze roman over een fascinerende wereld waarin macht en (zelfgekozen) onmacht centraal staan.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.