Uit liefde voor Charlotte

Angela Stegeman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Uit liefde voor Charlotte

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463456326, April 2019
Formaat: 21.3 (h) x 13.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 427 gram.

Uitgever: Angela Stegeman

beschrijving

Annabel en Sven verliezen tijdens een auto-ongeluk beiden hun partner. Na een feest van een vriend zijn ze met z’n vieren op weg naar huis als hun auto vlak bij huis een frontale botsing krijgt. Annabels man overlijdt in haar armen en zij, drie maanden zwanger, blijft radeloos achter. Svens vrouw overlijdt een aantal dagen later in het ziekenhuis, voor hem is het een dubbele klap. Kapot van verdriet zoeken de twee steun bij elkaar. Hun relatie wordt hechter en naarmate Annabels zwangerschap vordert krijgt Sven gevoelens voor de vrouw van zijn overleden vriend. Wanneer Charlotte wordt geboren belooft hij er altijd voor haar te zullen zijn. Hij houdt zich aan zijn woord, maar dan ontstaat er een klein misverstand dat zeer grote gevolgen heeft. Annabel stuurt hem zonder enige uitleg weg.

Jaren later kruisen hun paden elkaar weer wanneer Annabel een pension in Friesland koopt. Het is de stad waar Sven is geboren en getogen en al snel blijkt dat haar buurvrouw Svens zus is. Hoe hard de twee elkaar en het verleden ook proberen los te laten, het lot heeft andere plannen. Net als Charlotte.

Angela Stegeman (1979) heeft al duizenden boeken gelezen en wil niets liever dan haar eigen boeken delen met de wereld. Ze schreef voor meerdere websites, werkte als bureauredacteur voor RTV-Arnhem en is momenteel blogger en recensent bij het onlinemagazine Trotse Moeders. Ze woont met haar man en twee kinderen in Arnhem en heeft haar eigen tekstbureau.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.