Fractal, Brug naar het hiernamaals

Gina Øster

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Fractal, Brug naar het hiernamaals

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463456227, geïllustreerd, 288 blz., May 2019
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 418 gram.

Uitgever: Gina Øster

beschrijving

‘Fractal-Brug naar het hiernamaals’ is een mix tussen wetenschap en spiritualiteit waarin een link wordt gelegd tussen de astronomie, de kwantumfysica, filosofie en de bijna-doodervaring.

In deze debuut roman heeft Gina Øster de actuele kennis en bestaande theorieën gecombineerd met haar eigen denkbeelden tot een spannend verhaal op de grens tussen fictie, non-fictie en science fiction. Er wordt antwoord gegeven op vragen als: ‘Wat gebeurt er na de dood?’ ‘Waar gaan we heen?’ ‘Wat is bewustzijn?’ en ‘Wie is het eigenlijk die dood gaat?’

Het is 2036. In het laboratorium van SITCO in Colorado vinden experimenten plaats in het kader van het AfterLife Project. Een team van natuurwetenschappers, medici en deskundigen op het gebied van bijna-doodervaringen zoeken naar een antwoord op de vraag of er leven is na de dood. Zij denken een methode gevonden te hebben om de reis naar het hiernamaals te kunnen maken. Bij deze methode wordt getracht mensen een bijna-doodervaring te laten ondergaan waarbij zij dichtbij of zelfs over de grens van de dood heen gaan en daarna weer terugkeren in het aardse leven. Het Project is omstreden en stuit op veel verzet, met name uit religieuze hoek. Enkele kerkgenootschappen hebben deze praktijk daarom voorgelegd aan de Internationale Ethische Raad van de Verenigde Naties die zal bepalen of dergelijke experimenten moeten worden verboden.

Wordt het antwoord over het leven na de dood gevonden voordat de Raad tot een uitspraak komt?

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.