De Gifmengster

J.M. Anna

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Gifmengster

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463455817, geïllustreerd, 396 blz., March 2019
Formaat: 20.8 (h) x 14.5 (b) x 3.7 (d) cm. Gewicht: 574 gram.

Uitgever: EmmaBooks

serienaam/reeks: Astoris

illustrator: A.P. Helmand

redactie: Mirjam Bonné

beschrijving

Omdat Anne Dyewards vader een van de laatste erfgenamen van de verstoten koninklijke familie is, dwingt de huidige koning van Astoris haar te trouwen met zijn zoon en kroonprins William, om verdeeldheid en burgeroorlogen in het land te stoppen. Na een rustig leven als dochter van een baron, komt Anne met haar familie aan het hof wonen. William blijkt te kampen met een persoonlijkheidsstoornis en probeert zich staande te houden onder de tirannie van zijn vader. De koning blijkt niet vies te zijn van veel te jonge vrouwen en Annes vader wordt weggewerkt door de Kroonraad.
Anne stort zich op de verworpen geneeskunde en gaat in de leer bij een alternatieve dokter. Ondertussen bouwt de spanning aan het hof zich op en probeert ze haar familie krampachtig bij elkaar te houden. Als het noodlot toeslaat, is het tijd om te vluchten.

Een romantische fantasy in een middeleeuwse setting over innige liefde, onvoorwaardelijke vriendschap, volwassen worden, (machts)misbruik en vechten voor je geliefden en idealen.

Boek 1 uit de Astoris-serie.
Elk boek kan als standalone gelezen worden.

Bevat expliciete scènes. Niet geschikt voor de jongere lezer.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.