De tijdelijke "metamorfose" naar "begeleidingsengel"

Piet Rottier

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De tijdelijke "metamorfose" naar "begeleidingsengel"

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463454780, 228 blz., November 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.7 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 352 gram.

Uitgever: Pumbo.nl

beschrijving

In mijn vorige twee boeken, "mijn naam is Piet Rottier enzo", en mijn wedergeboorte op Planeet "ERALKER," schreef ik onder meer over de belofte die twee entiteiten, Nefrit en Aison, mij deden om te ervaren hoe het is om een "begeleidingsengel" te zijn voor mensen op aarde. Zij vertelden dat er miljoenen onzichtbare "geesten" zijn, die mensen op aarde begeleiden tijdens hun tijdelijke leven.

In dit boek schrijf ik hoe zij hun beloftes waarmaakten, en ik mocht optreden als "beschermengel" voor zeven mensen, die nog geboren gingen worden. Het resultaat was dat ik wisselend, van tijdsperiode tot tijdsperiode, ieder afzonderlijk de aan mij toegewezen personen ben gaan "volgen", met alle ups en downs van dien. Dit alles vind plaats in een aardse tijdsperiode van tien uur, terwijl ik slaap.

Omdat er volgens Aison en Nefrit in het "geestenbestaan" geen tijd, afstand, snelheid, of ruimte bestaat, is het mogelijk om bijvoorbeeld in EEN aardse seconde, honderd aardse jaren te beleven, of te blijven "steken" in die seconde, en zodoende de "tijd" stilstaat.

Ook vertel ik U hoe ik in contact kwam met hogere dimensies, die als adviseurs van de begeleiders optreden, tot de dimensies die toegang hebben tot de "Schepper" van alles.

Al met Al, een bijzondere ervaring voor U als lezer.

Veel leesgenot. Piet Rottier.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.